Pizza Roma

ДОБРОДОЈДОВТЕ!!!

Пица ресторанот “РОМА“ се наоѓа во центарот на градот Крушево, место кое ќе му даде поинаква димензија на Вашиот културно-забавен живот.

Во пријатна атмосфера, спојот на модерното и традиционалоното го прават нашиот простор место за уживање во секој период од денот.

Магијата и миксот на вкусови од кујната на пица ресторан “РОМА“ , пропратен со звукот на чалгиската музика ќе Ве направи посреќни, повесели и насмеани, денот ќе Ви биде исполнет со позитивна енергија.

Добрата храна е задоволство кое го прави животот побогат....

Едно е сигурно – сите сакаме добра храна, повелете и уверете се .

Ние постоиме заради Вас.

Специјалитети

Уживајте во специјалитетите на нашата кујна која нуди огромен избор на јадења. Повелете, пробајте, уживајте...

Релаксиран амбиент

Веднаш ќе го препознаете нашиот нашиот топол пречек и услуга. За тоа зборува и нашата долга 10 годишна традиција.

Вкусна храна

Интернационални врвни рецепти, традиционална македноска скара... Одберете од широката палета на вкусни приготвени јадења...

Жива музика

Акустична музика во текот на викендите, релаксирано во другите денови.. Кој пробал знае!