Пица-Ресторан Рома е идеално место каде Новогодишната Ноќ ќе ја поминете весело и разиграно со вашето друштво..
Резервирај те бидејќи добрата забава и вкусната храна ја прават само НАЈДОБРИТЕ!!!

И оваа година Пица-Ресторан Рома се погрижи за најдобрата понуда во градот Крушево:

Ладно предјадење
(сезонска салата)
(закуска од сувомеснати производи, италијанска салата….)
Топло предјадење
(панирани специјалитети)
Вечера
-Свинско филе во сос
-Пилешко филе во сос
(прилози-ориз, вариво, рестован компир)
Апетисани
Десерт
Пијалок неограничено
(21.00—03.00)