Ден на винарите или Денот на вљубените?
Тешко е да се одлучи, но лесно е да се каже: 14 февруари е денот на среќата, убавината и емоцијата материјализирани преку цвеќе, вино и искажувањето на љубов.
Затоа ние ќе се погрижиме овој датум да не се заборави и да се прослави радосно и среќно!!
И, што да славиме? Имаме совет за вас…
Прегрнете ја саканата личност…Отворете шише добро вино…И, уживајте во животот!
Љубителите на виното, добрата песна, прекрасни мезиња и подароци, благодарение на Пица Ресторан РОМА ќе може да уживате во богата програма која специјално за денот на виното и љубовта ја подготви нашиот бенд..
Повелете и уживајте
Во виното е вистината, а во Љубовта идинината!!!