Оваа Сабота Гадафи Бенд со жива музика ќе ја подгреваат атмосферата…
Земете го вашето друштво и уживајте во прекрасната храна и мезиња, наздравете и наполнете се со позитивна енергија.
Бидејќи добрата забава и вкусната храна ја прават само НАЈДОБРИТЕ.. Пица-Ресторан РОМА
Повелете!!!