• СВИНСКО/PORK MEAT

  • КОЛБАСИ КРУШЕВСКИ/SAUSAGES

   150гр

  • БЕЧКА ШНИЦЛА/VIENNE CUTLET

   200гр

  • ГИРО ВЕШАЛИЦА/GIRO

   200гр

  • РЕБРО/RIBS

   200гр

  • УВИЈАЧ/ROLL

   200гр

  • РАЖНИЧ/KABIBI

   150гр

  • КРЕМЕНАДЛА/CHOPS

   180гр

  • ВЕШАЛИЦА/STEEAK

   200гр

  • ПИЛЕШКО/CHICKEN

  • ШНИЦЛА/VIENNE CUTLET

   200гр

  • ГИРО/GIRO

   200гр

  • УВИЈАЧ/ROLL

   200гр

  • РАЖНИЧ/KABIBI

   150гр

  • СТЕК ВЕШАЛИЦА/STEEAK

   200гр

  • ЈУНЕШКО МЕЛЕНО/MINCED BEEF

  • ПЛЕСКАВИЦА РОМА/ROMA`S PATTIE

   (МЕЛЕНО,ВРАТ,КАШКАВАЛ)/ (MIXED MINCED BEEF,CHEESE,BACON)

   220гр

  • УШТИПЕЦ/USHTIPEC

   (МЕЛЕНО,КАШКАВАЛ,ЛУК)/ (MIXED MINCED BEEF,CHEESE,GARLIC)

   200гр

  • МАКЕДОНКА(ШАРСКА)/MACEDONIAN PATTIE

   (ПОЛНЕТА СО КАШКАВАЛ)/ (MINCED BEEF,CHEESE)

   200гр/350гр

  • ЛОВАЧКА ПЛЕСКАВИЦА/HUNTED GRILLED PATTIE

   (МЕЛЕНО,КАШКАВАЛ)/ (MIXED MINCED BEEF,CHEESE)

   200гр

  • ПЛЕСКАВИЦА/GRILLED PATTIE

   120гр

  • РИБА/FISH

  • ЛОСОС/SALMON

   НА КГ

  • СТРЕЖЕВСКА ПАСТРМКА/STREZEVSKA TROUT FISH

   НА КГ

  • КАЛИФОРНИСКА ПАСТРМКА/CALIFORNIAN TROUT FISH

   НА КГ

*П.С. ПОГОРЕ НАВЕДЕНИТЕ ЈАДЕЊА ГИ ПОСЛУЖУВМЕ СО ГАРНИР КОЈ СЕ НАПЛАЌА 30 ДЕН