Вашите посебни моменти и за нас се посебни. Организирајте ги вашите матурски забави, роденденски забави, колегијални новогодшни прослави, крштевки… кај нас! Спремни сме за било кој настан од затворен тип, контактирајте не!

Можност за уживање во комфор и единствен амбиент.

  • Интимни вечери
  • Фамилијарни веселби (крштевки, роденденски, матурски прослави итн.)
  • Деловни ручеци

Располагаме со ресторан со 55 седишта и летна тераса со капацитет од 40 седишта, како и сопствен паркинг простор.

Ние сме вистинското место за вашите прослави. Повелете!