ПИЦА-РЕСТОРАН РОМА

Се наоѓа во центарот на градот Крушево, располага со капацитет од 55 седишта климатизирана сала, безжичен интернет, разновидна традиционална и интернационална куја, со 10 години традиција.
Посетете не и поминете несекојдневни моменти со прекрасен амбиент, добра храна и врвна услуга.